Strona główna >>
Pozostałe >>
Przepisy na Grilla Banany z rumem
Czas 15 minut
Porcji 4
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
4 banany
rum do polania
Banany z rumem - sposób wykonania:
Banany pieczemy na grillu całe w mundurkach do czasu aż któraś ze stron skórki pęknie. To znak że danie jest gotowe. Banany powinny być całe oczernione - wyglądają jak pieczona na grillu kaszanka.
W miejscu pęknięcia rozcinamy nożem i polewamy owoc rumem nie zdejmujemy skórki - będzie czymś na wzór naturalnej miseczki zapobiegającej wylaniu się rumu. Spożywamy na gorąco.
Prześlij przepis Kamiś | 12-08-08 | Czytano: 7526 razy | komentarzy [1]
1 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Banany z rumem prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują