Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Camembert w pysznej skorupce

Składniki:

2 opakowanie serka camembert
2-3 jajka
mąka
bułka tarta
olej do smażenia

Camembert w pysznej skorupce - sposób wykonania:

Smaczna, prosta przekąska na ciepło, pasuje zarówno do sosów np. żurawinowego jak i wszelkiego rodzaju sałatek ze świeżych warzyw.
Camembert wyjąć z opakowania przekroić na 3 części (poziomo), każdy plaster sera obtaczamy najpierw w mące, następnie w roztrzepanych widelcem jajkach, oraz na końcu w bułce tartej. Smażymy w głębokim oleju na złoty kolor, z każdej strony.


Prześlij przepis

mewa80 | 20-05-10 | Czytano: 8732 razy | komentarzy [0]
Camembert w pysznej skorupce komentarz



Opinie i komentarze na temat Camembert w pysznej skorupce kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Camembert w pysznej skorupce prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje