Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności






Przepisy: Dania główne


Strona główna >> Dania główne

Kurczaka opłukać, osuszyć, przyprawić sola i pieprzem, obsmażyć na gorącym oleju - odłożyć. Cebulę posiekać w kostkę, przesmażyć...
Udka pieczone z rodzynkami Sprawdzony przepisUdka pieczone z rodzynkami

Udka pieczone z rodzynkami

| Czytano 7511 | komentarz do przepisu [0]
Łososia i ogórki drobno pokroić w kosteczkę. Cebulę obrać i także pokroić drobniutko.
Kilka maślaków odłożyć do dekoracji, resz...
Tatar z łososia z marynowanymi grzybami Sprawdzony przepisTatar z łososia z marynowanymi grzybami
Idealna na upalne dni, lekka i smaczna terrina z ogórków szklarniowych :)
Ogórki obieramy i drobno kroimy, dodajemy twaróg, gęs...
Terrina z ogórków Sprawdzony przepisTerrina z ogórków

Terrina z ogórków

| Czytano 7439 | komentarz do przepisu [0]
Halibut po myśliwsku to proste w przyrządzeniu i smaczne danie. Kapustę należy oczyścić, wypłukać i wyciąć głąb. Następnie włoży...
Halibut po myśliwsku Sprawdzony przepisHalibut po myśliwsku

Halibut po myśliwsku

| Czytano 7400 | komentarz do przepisu [0]
Buraczki myjemy, obieramy ze skóry, kroimy w kostkę lub słupki, liście botwiny myjemy i siekamy, wrzucamy do garnka, przykrywamy...
Chłodnik tradycyjny Sprawdzony przepisChłodnik tradycyjny

Chłodnik tradycyjny

| Czytano 7325 | komentarz do przepisu [0]
Pstrąga oprószamy przyprawami kolejno mąką. Kładziemy na rozgrzane masło. Smażymy na złocisty kolor. Pod koniec smażenia dodajem...
Pstrąg w migdałach Sprawdzony przepisPstrąg w migdałach

Pstrąg w migdałach

| Czytano 7270 | komentarz do przepisu [0]
Niezwykle proste danie z dość popularnych udek kurczaka :), panierka sezamowa jest bardzo smakowita i godna polecenia.
Udka myj...
Kurczak z sezamem Sprawdzony przepisKurczak z sezamem

Kurczak z sezamem

| Czytano 7252 | komentarz do przepisu [0]
Bagietki pokroić na kromeczki. Wcześniej rozciśnięte ząbki czosnku połączyć z masłem i koprem lub pietruszką. Posmaruj kromki ba...
Czosnkowa bagietka Sprawdzony przepisCzosnkowa bagietka

Czosnkowa bagietka

| Czytano 7111 | komentarz do przepisu [0]
Chłodnik z botwinki: botwinkę myjemy, kroimy, zalewamy gorącą wodą z dodatkiem cukru i kwasku cytrynowego, gotujemy aż będzie mi...
Chłodnik z botwinki Sprawdzony przepisChłodnik z botwinki

Chłodnik z botwinki

| Czytano 7090 | komentarz do przepisu [1]
Przesianą mąkę należy utrzeć z jajkami, mlekiem i cukrem waniliowym. Kolejno wymieszaj ze stopionym i przestudzonym masłem, wlej...
Belgijskie naleśniki z konfiturą Sprawdzony przepisBelgijskie naleśniki z konfiturą
Jajka drobno posiekać, rzodkiewki umyć dokładnie i zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami, wszystko połączyć ze śmietaną (lub śmiet...
Pasta z jajek i rzodkiewek Sprawdzony przepisPasta z jajek i rzodkiewek

Pasta z jajek i rzodkiewek

| Czytano 7004 | komentarz do przepisu [0]
Gotujemy wodę dodajemy do niej kostki rosołowe , wrzucamy umyte wcześniej mięso , obieramy warzywa kroimy je w kostkę na średnią...
Zupa warzywna  Sprawdzony przepisZupa warzywna

Zupa warzywna

| Czytano 6880 | komentarz do przepisu [0]