Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z jajek i nabiału

Jajka faszerowane z parówką

Czas 15 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

- 6 jaj
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki musztardy francuskiej KAMIS
- 1 parówka
- szczypiorek do posypania

Jajka faszerowane z parówką - sposób wykonania:

Jajka ugotować na twardo, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Żółtka ugnieść widelcem, dodać majonez, musztardę i pokrojoną w kostkę parówkę. Wszystko wymieszać i nakładać farsz łyżką na białka. Każde jajko można udekorować szczypiorkiem. Smacznego!
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
~Gosc | 28-08-10| Czytano: 9863 razy |komentarz [0]
Jajka faszerowane z parówką komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz