Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne





Komentarze


Sałatka gyros warstwowa Tytul
Wygląda rewelacyjnie, na pewno wypróbuję, bo coś za mną chodzi......
| 2014-07-31 16:12 |

Zupa gulaszowa Tytul
Ja właśnie zrobiłam, jest miodzio palce lizac !!! :)...
| 2014-07-31 13:35 |

Korniszony Tytul
taki przepis dostałam od teściowej dodaję jeszcze tylko do każdego słoika po plastrze korzenia pietruszki i troszeczkę p...
| 2014-07-26 20:53 |

Muffinki bananowe Tytul
wszystkie przepisy sie sprawdzają
bardzo dobre
...
| 2014-07-19 23:24 |

Odchudzająca zupa kapuściana Zupa odchudzająca.
tylko z taką zupą nie można przesadzić bo można dostać mega wzdęć. Z drugiej strony bardzo szybko moze się znudzic i uwa...
| 2014-06-10 19:52 |

Proste,smaczne gofry pyszne gofry
Bardzo dobre,złociste smakowało mi MMM... dziękuje pozdrawiam :D...
| 2014-06-06 15:41 |

Proste,smaczne gofry Gofry mmm
Bardzo dobre dziękuje za przepis :D...
| 2014-06-06 14:47 |

Ciasto marchewkowe #aga#
Spróbowałam i nie żałuję. Zrobiłam w wersji bez rodzynek,dodałam tylko wiórki kokosowe. Pięknie wyrosło i smakuje jak ta...
| 2014-05-27 21:21 |






Strona główna >> Dania główne >> Drób

Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Kaczka faszerowana - składniki:

1 kaczka odfiletowana
4 łyżki oleju
1 obrana cebula

Nadzienie:
40 dag mięsa mielonego z indyka
40 dag mielonej wątróbki z drobiu
3 łyżki bułki tartej
1 jajko
1 pęczek zielonej pietruszki
1 łyżka przyprawy

Vegeta
sól, pieprz do smaku

Kaczka faszerowana - sposób wykonania:

Jaja ubić, pietruszkę drobno pokroić wszystkie składniki połączyć.
Tak przygotowanym nadzieniem napełnić odfiletowaną kaczkę. Dokładnie zszyć kaczkę nićmi. Polać olejem i posypać solą i pieprzem całą. Włożyć do żaroodpornego naczynia zalać szklanką wody i dodać całą cebulę.
Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec pod przykryciem około 80 minut w temperaturze 220 st.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [1]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników



Przepisów
Od
Dodano 2008-12-26 12:01 Tytul
interesujący przepis warto spróbować


kulinarne przepisy Dodaj komentarz