Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z ryb

Karp po Burgundzku

Składniki:

1 średni karp
200 g pieczarek
1/2 l czerwonego wina
masło
natka pietruszki
zioła i przyprawy (wedle uznania)
kilka małych cebulek

Karp po Burgundzku - sposób wykonania:

Starannie sprawionego i umytego karpia udusić z ziołami i przyprawami w małe i czerwonym winie dodając cebulki.
Oddzielnie udusić pieczarki w niewielkiej ilości masła z dodatkiem posiekanej natki pietruszki i przybrać nimi rybę.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
~Gosc | 13-05-08| Czytano: 5793 razy |komentarz [0]
Karp po Burgundzku komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz