Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne

Pomysły na Andrzejki:

Ciasteczka z wróżbą
Ciasteczka z wróżbą

Szybka przekąska na Andrzejki
Szybka przekąska na Andrzejki

Nalewka na Andrzejki
Nalewka na Andrzejki






Komentarze


Sałatka z zupek chińskich Tytul
I masz rację te zupki chińskie to sama chemia i trucizna.Oglądałam kiedyś program na temat tych zupek i innych produktów...
| 2014-11-25 2:15 |

Tort bezowy tort bezowy
Idealnie! Właśnie szukam pomysłu na tort urodzinowy dla męża:) A co więcej niedawno udało mi się zrobić piękne bezy.
| 2014-11-19 22:25 |

Ciasto Prince Polo Tytul
przepis jest sprawdzony i te składniki które sa podane zdecydowanie wystarczą :)...
| 2014-11-18 12:03 |

Zupa ogórkowa (tradycyjna) mniam
Po to smazymy na masle by powstala zasmazka 3stopnia. By polaczyc make z tluszczem. Tak samo sie robi do ziemniaczanej i...
| 2014-11-18 9:43 |

Ciasto Prince Polo Tytul
Czy nie potrzeba nic mąki, nie chciałabym 2 razy próbować? Myslę o cieście na spód....
| 2014-11-17 23:07 |

Łosoś ze szpinakiem Tytul
Rodzaj sera nie wpłnie znacząco na jakość i smak potrawy....
| 2014-11-09 19:21 |

Łosoś ze szpinakiem Tytul
Mam pytanie w składnikach napisano ze potrzebujemy ser mozarella natomiast w przepisie napisano ze posypać żółtym serem ...
| 2014-11-09 13:09 |

Rurki z kremem Ewy Wachowicz Tytul
robie krem z tego przepisu ale dodaje wiecej maki ziemniaczanej i zwylkej i jest super
...
| 2014-11-08 12:14 |






Strona główna >> Pozostałe >> Biwaki

Czas 15 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Kotlety panierowane z konserwy - składniki:

1 puszka konserwy wieprzowej np. gulasz angielski
1 jajko
pół szklanki mleka
2 czubate łyżki mąki pszennej
pieprz lub papryka ostra

Kotlety panierowane z konserwy - sposób wykonania:

Szybki przepis na kotlet schabowy, może być przydatny na wyjazdach.
Mąkę mieszamy z mlekiem i z pieprzem (papryką), wbijamy jajko i dokładnie mieszamy. Konserwę kroimy w dość grube plastry, obtaczamy w przygotowanej panierce i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Kotlet podajemy prosto z patelni gdy jest jeszcze gorący.
  • Currently 4.50/5

4.5/5 (2 głosy ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [3]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników



Przepisów
Od
Dodano 2011-05-23 20:13 jajko
A co z jajkiem? Mam je zjeść na surowo czy może wyrzucić?

Poza tym, to świetny przepis - spróbowałem i wyszło świetnie. Tylko zostało mi to jajko smutny

Proszę o szybką odpowiedź



Przepisów
Od
Dodano 2011-10-20 15:21 Tytul
ale jak to dokładnie robimy maczamy w jajku i potem co ???



Przepisów
Od
Dodano 2011-10-20 16:51 panierka
panierkę robimy z mleka, mąki, jajka i przypraw, następnie maczamy w niej plastry konserwy i smażymy


kulinarne przepisy Dodaj komentarz