Strona główna >>
Przepisy na swieta >>
Potrawy Wielkanocne Kulki jajeczne w orzechowej skorupce
Składniki:
7 jajek ugotowanych na twardo
1 łyżeczka drobno posiekanej cebuli
10 dag posiekanej szynki z indyka
3 łyżki majonezu
orzeszki solone
Kulki jajeczne w orzechowej skorupce - sposób wykonania:
Jajka obieramy siekamy drobniutko lub tarujemy, mieszamy z cebulą, szynka i majonezem. Formujemy kulki, obtaczamy je w posiekanych orzeszkach ziemnych. Kulki układamy na półmisku, wstawiamy do lodówki aby zastygły, przed podaniem można udekorować np. świeżymi warzywami.
Prześlij przepis mewa80 | 07-06-10 | Czytano: 13296 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Kulki jajeczne w orzechowej skorupce prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują