Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Łosoś z grilla

Czas 15 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 25 zł

Składniki:

filet z łososia
sól, pieprz
sok z cytryny
koperek

Łosoś z grilla - sposób wykonania:

Łososia kroimy na porcje, układamy w naczyniu z zamknięciem, każdy kawałek obsypujemy solą i pieprzem oraz spryskujemy sokiem z cytryny. Na koniec całość posypujemy koperkiem. Naczynie zamykamy i wkładamy do lodówki na kilka godzin, po wyjęciu pieczemy an ruszcie.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
mewa80 | 28-04-12| Czytano: 4926 razy |komentarz [0]
Łosoś z grilla komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz