Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy na Grilla

Łosoś z grilla

Czas 25 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 25 zł

Składniki:

1/2 kg łososia
2 łyżeczki masła
1 cytryna
świeża bazylia
przyprawy do ryb
koperek

Łosoś z grilla - sposób wykonania:

Łososia myjemy i posypujemy przyprawami do ryb, bazylią oraz skrapiamy cytryną (1/2). Wstawiamy do lodówki na 3 godziny. Następnie kładziemy na łososia masło - w kilku miejscach po pół łyżeczki do herbaty i tak przygotowaną rybkę wkładamy do rękawa lub prosto na ruszt. Temperatura na grillu musi być wysoka-około 180 stopni. Następnie pieczemy łososia około 20 min. Podajemy z cytryną lub koperkiem.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
~Gosc | 15-05-08| Czytano: 34871 razy |komentarz [0]
Łosoś z grilla    komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz