Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które s± zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatno¶ci
Porady Kulinarne





Komentarze


Korniszony Tytul
taki przepis dostałam od te¶ciowej dodaję jeszcze tylko do każdego słoika po plastrze korzenia pietruszki i troszeczkę p...
| 2014-07-26 20:53 |

Muffinki bananowe Tytul
wszystkie przepisy sie sprawdzaj±
bardzo dobre
...
| 2014-07-19 23:24 |

Odchudzaj±ca zupa kapu¶ciana Zupa odchudzaj±ca.
tylko z tak± zup± nie można przesadzić bo można dostać mega wzdęć. Z drugiej strony bardzo szybko moze się znudzic i uwa...
| 2014-06-10 19:52 |

Proste,smaczne gofry pyszne gofry
Bardzo dobre,złociste smakowało mi MMM... dziękuje pozdrawiam :D...
| 2014-06-06 15:41 |

Proste,smaczne gofry Gofry mmm
Bardzo dobre dziękuje za przepis :D...
| 2014-06-06 14:47 |

Ciasto marchewkowe #aga#
Spróbowałam i nie żałuję. Zrobiłam w wersji bez rodzynek,dodałam tylko wiórki kokosowe. Pięknie wyrosło i smakuje jak ta...
| 2014-05-27 21:21 |

Murzynek Tytul
To bardzo dobry przepis i zawsze sie udaje .Szukałam tego przepisu długo ,bo to jest ten przepis kiedy pierwszy raz piek...
| 2014-05-22 9:07 |

Murzynek Tytul
To jest super przepis ,ciasto jest pyszne .bardzo szybko sie robi tego murzynka .Polecam ....
| 2014-05-22 9:03 |






Strona główna >> Desery >> P±czki

Czas 35 minut Porcji 6 Trudno¶ć łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

P±czki serowe - składniki:

2,5 szklanki m±ki
2 serki homogenizowane waniliowe (po 125 g)
3 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
cukier puder do pospania
olej do smażenia

P±czki serowe - sposób wykonania:

Bardzo prosty i szybki przepis na ¶wietne p±czusie na tak zwany "jeden kęs". Idealne na przek±skę, zwłaszcza w karnawale.
Wszystkie składniki mieszamy w misce na gładkie ciasto, do mieszania najlepiej użyć miksera, będziemy mieć wówczas pewno¶ć, że nie zrobi± się grudki. Oczywi¶cie m±kę najlepiej przesiać, spulchni to ciasto. P±czusie nakładamy za pomoc± łyżki i smażymy je w głębokim, dobrze rozgrzanym oleju. Po usmażeniu z każdej strony na rumiano, os±czamy na papierowym ręczniku. Obficie posypujemy cukrem pudrem.
Smacznego!!
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [0]






Pyszna kuchnia : ¶niadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników


kulinarne przepisy Dodaj komentarz