Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które s± zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatno¶ci
Porady Kulinarne

Pomysły na Andrzejki:

Ciasteczka z wróżb±
Ciasteczka z wróżb±

Szybka przek±ska na Andrzejki
Szybka przek±ska na Andrzejki

Nalewka na Andrzejki
Nalewka na Andrzejki






Komentarze


Sałatka z zupek chińskich Tytul
I masz rację te zupki chińskie to sama chemia i trucizna.Ogl±dałam kiedy¶ program na temat tych zupek i innych produktów...
| 2014-11-25 2:15 |

Tort bezowy tort bezowy
Idealnie! Wła¶nie szukam pomysłu na tort urodzinowy dla męża:) A co więcej niedawno udało mi się zrobić piękne bezy.
| 2014-11-19 22:25 |

Ciasto Prince Polo Tytul
przepis jest sprawdzony i te składniki które sa podane zdecydowanie wystarcz± :)...
| 2014-11-18 12:03 |

Zupa ogórkowa (tradycyjna) mniam
Po to smazymy na masle by powstala zasmazka 3stopnia. By polaczyc make z tluszczem. Tak samo sie robi do ziemniaczanej i...
| 2014-11-18 9:43 |

Ciasto Prince Polo Tytul
Czy nie potrzeba nic m±ki, nie chciałabym 2 razy próbować? Myslę o cie¶cie na spód....
| 2014-11-17 23:07 |

Łoso¶ ze szpinakiem Tytul
Rodzaj sera nie wpłnie znacz±co na jako¶ć i smak potrawy....
| 2014-11-09 19:21 |

Łoso¶ ze szpinakiem Tytul
Mam pytanie w składnikach napisano ze potrzebujemy ser mozarella natomiast w przepisie napisano ze posypać żółtym serem ...
| 2014-11-09 13:09 |

Rurki z kremem Ewy Wachowicz Tytul
robie krem z tego przepisu ale dodaje wiecej maki ziemniaczanej i zwylkej i jest super
...
| 2014-11-08 12:14 |






Strona główna >> Desery >> P±czki

Czas 35 minut Porcji 6 Trudno¶ć łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

P±czki serowe - składniki:

2,5 szklanki m±ki
2 serki homogenizowane waniliowe (po 125 g)
3 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
cukier puder do pospania
olej do smażenia

P±czki serowe - sposób wykonania:

Bardzo prosty i szybki przepis na ¶wietne p±czusie na tak zwany "jeden kęs". Idealne na przek±skę, zwłaszcza w karnawale.
Wszystkie składniki mieszamy w misce na gładkie ciasto, do mieszania najlepiej użyć miksera, będziemy mieć wówczas pewno¶ć, że nie zrobi± się grudki. Oczywi¶cie m±kę najlepiej przesiać, spulchni to ciasto. P±czusie nakładamy za pomoc± łyżki i smażymy je w głębokim, dobrze rozgrzanym oleju. Po usmażeniu z każdej strony na rumiano, os±czamy na papierowym ręczniku. Obficie posypujemy cukrem pudrem.
Smacznego!!
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [0]






Pyszna kuchnia : ¶niadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników


kulinarne przepisy Dodaj komentarz