Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Parówki w cieście francuskim

Składniki:

opakowanie ciasta francuskiego (dostępne w większości sieci marketów)
5 parówek
5 większych plasterków sera żółtego
tłuszcz do wysmarowania blachy

Parówki w cieście francuskim - sposób wykonania:

Przekąska szybka do przygotowania. Każdą parówkę zawijamy w plaster sera, ciasto dzielimy na 5 kawałków, zawijamy nim dokładnie parówkę, przed wstawieniem do piekarnika nacinamy.
Przekąska jest gotowa gdy ciasto się zarumieni. Podawać z keczupem. Smacznego!


Prześlij przepis

mewa80 | 01-05-10 | Czytano: 16327 razy | komentarzy [0]
Parówki w cieście francuskim komentarz



Opinie i komentarze na temat Parówki w cieście francuskim kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Parówki w cieście francuskim prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje