Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z jajek i nabiału

Pasta jajeczna

Czas 10 minut Porcji 1 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

jajka wedle uznania
1 spora cebula
majonez
szczypiorek
sól
pieprz

Pasta jajeczna - sposób wykonania:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Dodać pokrojoną cebulę i zmielić blenderem. Następnie należy dodać majonez, tak aby pasta nie była za gęsta. Kolejno dodać drobno pokrojonego szczypiorku, soli i pieprzu do smaku i gotowe. :) Naprawdę pychotka.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
~Gosc | 05-05-10| komentarz [0]



0 komentarzy

Dodaj komentarz