Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Pasta rybna

Czas 15 minut Porcji 1 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

1 puszka szprotek lub sardynek w oleju
łyżka kaparów
2 łyżki serka homogenizowanego (gęsty)
pól cebuli
sól, pieprz

Pasta rybna - sposób wykonania:

Pasta rybna na kanapki z programu Ewa gotuje. Rybę osączamy z oleju, wrzucamy do melaksera, dodajemy pozostałe składniki, miksujemy na gładką masę.
Pastę rybną przed spożyciem należy schłodzić by nabrała odpowiedniej konsystencji. Jest naprawdę pyszna.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
mewa80 | 01-09-12| Czytano: 5768 razy |komentarz [0]
Pasta rybna  komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz