Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z jajek i nabiału

Pasta z jajek i rzodkiewek

Czas 15 minut Porcji 4 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

1 pęczek rzodkiewek
2 jajka gotowane na twardo
2 łyżki gęstej śmietany (lub 1 łyżka śmietany i łyżka majonezu)
sól, pieprz do smaku
ewentualnie szczypiorek

Pasta z jajek i rzodkiewek - sposób wykonania:

Jajka drobno posiekać, rzodkiewki umyć dokładnie i zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami, wszystko połączyć ze śmietaną (lub śmietana i majonezem), doprawić do smaku. Podawać rozsmarowaną na pieczywie i posypaną szczypiorkiem.


Prześlij przepis

mewa80 | 10-06-10 | Czytano: 7921 razy | komentarzy [0]
Pasta z jajek i rzodkiewek komentarz



Opinie i komentarze na temat Pasta z jajek i rzodkiewek kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta z jajek i rzodkiewek prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje