Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z jajek i nabiału

Pasta z jajek i rzodkiewek

Czas 15 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

1 pęczek rzodkiewek
2 jajka gotowane na twardo
2 łyżki gęstej śmietany (lub 1 łyżka śmietany i łyżka majonezu)
sól, pieprz do smaku
ewentualnie szczypiorek

Pasta z jajek i rzodkiewek - sposób wykonania:

Jajka drobno posiekać, rzodkiewki umyć dokładnie i zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami, wszystko połączyć ze śmietaną (lub śmietana i majonezem), doprawić do smaku. Podawać rozsmarowaną na pieczywie i posypaną szczypiorkiem.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
mewa80 | 10-06-10| Czytano: 7003 razy |komentarz [0]
Pasta z jajek i rzodkiewek komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz