Strona główna >>
Dania główne >>
Potrawy z ryb Pasta z makreli
Czas 15 minut
Porcji 4
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
1 wędzona makrela
4 łyżki majonezu
2 ogórki kiszone
około 100 gram tarkowanego sera lub kostka sera białego
pęczek szczypiorku
cebula
Pasta z makreli - sposób wykonania:
Makrele obieramy ze skóry i ości. ogórki i cebule kroimy w kostkę drobną. Wszystko razem łączymy i dodajemy ser oraz majonez mniej więcej około 3 łyżek stołowych. Idealnie pasuje na kanapki postne :-)
Prześlij przepis ~Gosc | 19-11-08 | Czytano: 9685 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta z makreli prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują