Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z ryb

Pasta z makreli

Czas 15 minut Porcji 4 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

1 wędzona makrela
4 łyżki majonezu
2 ogórki kiszone
około 100 gram tarkowanego sera lub kostka sera białego
pęczek szczypiorku
cebula

Pasta z makreli - sposób wykonania:

Makrele obieramy ze skóry i ości. ogórki i cebule kroimy w kostkę drobną. Wszystko razem łączymy i dodajemy ser oraz majonez mniej więcej około 3 łyżek stołowych. Idealnie pasuje na kanapki postne :-)


Prześlij przepis

~Gosc | 19-11-08 | Czytano: 9685 razy | komentarzy [0]
Pasta z makreli komentarz



Opinie i komentarze na temat Pasta z makreli kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta z makreli prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje