Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne





Komentarze


Muffinki bananowe Tytul
wszystkie przepisy sie sprawdzają
bardzo dobre
...
| 2014-07-19 23:24 |

Odchudzająca zupa kapuściana Zupa odchudzająca.
tylko z taką zupą nie można przesadzić bo można dostać mega wzdęć. Z drugiej strony bardzo szybko moze się znudzic i uwa...
| 2014-06-10 19:52 |

Proste,smaczne gofry pyszne gofry
Bardzo dobre,złociste smakowało mi MMM... dziękuje pozdrawiam :D...
| 2014-06-06 15:41 |

Proste,smaczne gofry Gofry mmm
Bardzo dobre dziękuje za przepis :D...
| 2014-06-06 14:47 |

Ciasto marchewkowe #aga#
Spróbowałam i nie żałuję. Zrobiłam w wersji bez rodzynek,dodałam tylko wiórki kokosowe. Pięknie wyrosło i smakuje jak ta...
| 2014-05-27 21:21 |

Murzynek Tytul
To bardzo dobry przepis i zawsze sie udaje .Szukałam tego przepisu długo ,bo to jest ten przepis kiedy pierwszy raz piek...
| 2014-05-22 9:07 |

Murzynek Tytul
To jest super przepis ,ciasto jest pyszne .bardzo szybko sie robi tego murzynka .Polecam ....
| 2014-05-22 9:03 |

Sałatka gyros warstwowa Tytul
wspaniala to malo powiedziane.jest super....
| 2014-05-21 22:42 |






Strona główna >> Dania główne >> Grzyby

Czas 25 minut Porcji 10 Trudność łatwe Koszt: do 25 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym - składniki:

0,5 kg mięsa mielonego wieprzowego
0,5 kg pieczarek
bułka tarta
2 jaja
cebula nie za duża
ziemniak surowy nie za duży
pieprz, sól
olej roślinny

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym - sposób wykonania:

Pieczarki myjemy (ja jeszcze je obieram), usuwamy ogonki. Mięso mielone przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy startą cebulę i ziemniaka, jajko i trochę bułki tartej. Wszystko dokładnie mieszamy,(można przyprawić według własnego uznania).
Tak przygotowanym mięsem nadziewamy pieczarki. Następnie panierujemy w jajku i bułce tartej i kładziemy do nagrzanego oleju w patelni, mięsem do góry.

Ogonki z pieczarek możemy pokroić, przyprawić i usmażyć, dodać do mięsa mielonego lub wykorzystać do innego dania.
Polecamy poradnik: zasady pasteryzacji przetworów
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [0]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników


kulinarne przepisy Dodaj komentarz