Strona główna >> Dania główne >> Drób

Pierś w majonezie

Czas 25 minut Porcji 1 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

- pierś z kurczaka
- majonez
- bułka tarta

Pierś w majonezie - sposób wykonania:

Pierś porcjujemy na kotlety, następnie dokładnie okładamy majonezem. Odstawiamy na 6-8 godzin (proponuje pozostawić je na noc aby przeszły smakiem) Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, panierka ma mieć rumiany kolor.


Prześlij przepis

Ania | 03-11-08 | Czytano: 14724 razy | komentarzy [0]
Pierś w majonezie  komentarz



Opinie i komentarze na temat Pierś w majonezie kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Pierś w majonezie prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje