Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Kuchnie Świata >> Pozostałe

Ryba po żydowsku

Składniki:

400 g filetów rybnych
2 łyżki oliwy z oliwek
2 cebule
1 szklanka soku jabłkowego
1 łyżka mąki
1 łyżka rodzynek
kilka goździków
sól i pieprz

Ryba po żydowsku - sposób wykonania:

Olej rozgrzać na dużej patelni, zeszklić na nim posiekaną cebulę. Filety obtoczyć w mące i ułożyć na patelni. Smażyć. Wlać sok, wsypać przyprawy. Dusić pod przykryciem na małym ogniu przez 10 minut. Pod koniec duszenia, dodać rodzynki.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
~Gosc | 19-05-08| komentarz [0]



0 komentarzy

Dodaj komentarz