Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne





Komentarze


Ciasto cytrynowe Tytul
nie, duże czyli zwykłe budynie na 0,5 litra mleka a ciasto polecam - REWELACJA!!...
| 2014-04-16 20:47 |

Przepis na naleśniki z dżemem Tytul
okropnie to wyglanda ale pszynosici...
| 2014-04-16 18:35 |

Deser Zebra Dukana Tytul
Pychotka a na wierzchu galaretka oczywiście dukana ...
| 2014-04-15 18:51 |

Ciasto cytrynowe Tytul
Witam.Duże budynie tzn.jakie.? czy na 3/4 litra mleka....
| 2014-04-14 22:19 |

Prosty przepis na gofry Tytul
ja ma 10 lat robie gofry pierwszy raz sama i szukam przepisu na najpyszniejsze gofry ...
| 2014-04-14 9:38 |

Chorwackie ciasto z bakaliami ciasto
trzeba - przecież jest w składnikach 5 łyżek kakao :)...
| 2014-04-10 8:15 |

Prosty przepis na gofry Tytul
jak ktoś chce light to można nie dodawać ale z reguły dajemy, żeby ciasto było bardziej elastyczne i mniej przywierało...
| 2014-04-09 12:46 |

Prosty przepis na gofry Tytul
po co olej!!!!Przeciez bez oleju beda bardziej light?...
| 2014-04-05 22:17 |






Strona główna >> Warzywa i owoce >> Przepisy na sałatki

Czas 5 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Sałatka z paluszkami krabowymi - składniki:

1 słoik selera konserwowego w zalewie
opakowanie paluszków krabowych mrożonych (250 g surimi)
1 puszka kukurydzy konserwowej
pęczek świeżego koperku
sól, pieprz
1 ząbek czosnku
majonez ( w lżejszej wersji majonez mieszamy z jogurtem naturalnym)

Sałatka z paluszkami krabowymi - sposób wykonania:

Bardzo prosta a jednocześnie bardzo ciekawa a przede wszystkim smaczna sałatka z paluszkami karbowymi surimi. Przygotujemy ją dosłownie w 5 minut u?miech
Paluszki rozmrażamy, zdejmujemy folię kroimy w kostkę i wrzucamy do miski, dodajemy osączone: seler i kukurydzę. Koperek siekamy drobno i dodajemy do sałatki. Dodajemy majonez,wyciśnięty przez praskę czosnek, przyprawiamy do smaku wg uznania.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [3]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-20 12:25 Tytul
lepszy seler naciowy dodaje wyrazistego smaku tej sałatce i dodać łyżkę sosu tysiąca wysp



Przepisów
Od
Dodano 2013-02-04 23:17 Tytul
Prosze podac ile mam dac selera naciowego. Probowalam z konserwowym, bylo pyszne. P.olecam



Przepisów
Od
Dodano 2013-02-05 14:12 Tytul
Selera naciowego daj tyle samo co konserowego. Seler to seler.


kulinarne przepisy Dodaj komentarz