Strona główna >> Warzywa i owoce >> Przepisy na sałatki

Surówka z sosem czosnkowym

Czas 25 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

1 główka kapusty pekińskiej
1 puszka czerwonej fasoli
1/2 kwaśnej śmietany 12%
1/2 szklanki majonezu
4 ząbki czosnku

Surówka z sosem czosnkowym - sposób wykonania:

Kapustę poszatkować, zmiażdżyć czosnek dobrze wymieszać ze śmietaną i majonezem. Odcedzić na sitku fasolę. Sos wymieszać dokładnie z kapustą, dosypać fasolę i delikatnie wymieszać. Gotowe do spożycia natychmiast.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
Kamiś | 28-08-08| komentarz [0]



0 komentarzy

Dodaj komentarz