Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z ryb

Tatar z łososia

Składniki:

35 dag filetów z łososia
sok z połowy cytryny
2 cebule
4 łyżki oliwy
szczypior
koper
sól, pieprz

Tatar z łososia - sposób wykonania:

Wycinamy z filetów ciemniejsze plamki. Kroimy ostrym nożem na małe kawałki. Doprawiamy solą i pieprzem, sokiem z cytryny. Kroimy w drobną kostkę cebulę i szczypior. Wszystko mieszamy ze sobą i dodajemy oliwy. Przykrywamy i odstawiamy do lodówki na godzinę czasu. Podajemy posypane świeżym koperkiem.


Prześlij przepis

~Gosc | 16-03-09 | Czytano: 8608 razy | komentarzy [0]
Tatar z łososia komentarz



Opinie i komentarze na temat Tatar z łososia kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Tatar z łososia prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje