Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Warzywa w mleczku kokosowym

Czas 15 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

opakowanie warzyw mrożonych - 400 g
pół szklanki mleczka kokosowego
2 żabki czosnku
oliwa z oliwek
sól
pieprz

Warzywa w mleczku kokosowym - sposób wykonania:

Czosnek kroimy na plasterki i smażymy na rozgrzanej oliwę, chwilkę uważając gdyż ma tendencję do szybkiego spalania. Do czosnku dodajemy warzywa i chwilkę przesmażamy, następnie wlewamy mleczko i dusimy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
mewa80 | 02-03-13| Czytano: 3500 razy |komentarz [0]
Warzywa w mleczku kokosowym komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz