Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne





Komentarze


Sałatka z zupek chińskich Tytul
I masz rację te zupki chińskie to sama chemia i trucizna.Oglądałam kiedyś program na temat tych zupek i innych produktów...
| 2014-11-25 2:15 |

Tort bezowy tort bezowy
Idealnie! Właśnie szukam pomysłu na tort urodzinowy dla męża:) A co więcej niedawno udało mi się zrobić piękne bezy.
| 2014-11-19 22:25 |

Ciasto Prince Polo Tytul
przepis jest sprawdzony i te składniki które sa podane zdecydowanie wystarczą :)...
| 2014-11-18 12:03 |

Zupa ogórkowa (tradycyjna) mniam
Po to smazymy na masle by powstala zasmazka 3stopnia. By polaczyc make z tluszczem. Tak samo sie robi do ziemniaczanej i...
| 2014-11-18 9:43 |

Ciasto Prince Polo Tytul
Czy nie potrzeba nic mąki, nie chciałabym 2 razy próbować? Myslę o cieście na spód....
| 2014-11-17 23:07 |

Łosoś ze szpinakiem Tytul
Rodzaj sera nie wpłnie znacząco na jakość i smak potrawy....
| 2014-11-09 19:21 |

Łosoś ze szpinakiem Tytul
Mam pytanie w składnikach napisano ze potrzebujemy ser mozarella natomiast w przepisie napisano ze posypać żółtym serem ...
| 2014-11-09 13:09 |

Rurki z kremem Ewy Wachowicz Tytul
robie krem z tego przepisu ale dodaje wiecej maki ziemniaczanej i zwylkej i jest super
...
| 2014-11-08 12:14 |






Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Czas 25 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Zapiekanka z pieczarkami - składniki:

0,5 kg pieczarek
2 cebule
ser żółty
bagietki
sól, pieprz, olej

Zapiekanka z pieczarkami - sposób wykonania:

Przepis na zapiekanką z pieczarkami na bagietce pochodzi z zaprzyjaźnionej knajpy, każdy klient twierdzi, że są to najlepsze zapiekanki w mieście u?miech
Pieczarki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, cebulę kroimy w kostkę, szklimy na oleju. Do cebuli dodajemy pieczarki i smażymy do momentu gdy odparuje woda - doprawiamy wg gustu (trzeba spróbować). Bagietkę przekrajany, smarujemy obficie farszem pieczarkowym, posypujemy serem żółtym. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do około 200 stopni. Zapiekamy do momentu aż ser żółty się roztopi. Podajemy polane keczupem, ewentualnie z ulubioną surówką.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [2]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników



Przepisów
Od
Dodano 2011-11-30 15:09 Tytul
dzieki bardzo za przepis PYCHA
?art
?art
?art
?art
?art



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-18 21:07 Tytul
niessssssssamowicie pyszne , nigdy nie jadłem czegoś tak dobrego , gorąco polecam


kulinarne przepisy Dodaj komentarz