Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne





Komentarze


Gołąbki bez zawijania cd. tYTUŁ
Zapomniałam dodać, że ryż dodaję surowy - w trakcie gotowania/pieczenia "dojdzie". :)...
| 2014-09-14 14:34 |

Gołąbki bez zawijania Tytul
Szybki gołąbki gotuję od ponad 8 lat. Powyższy przepis jest mocno zmodyfikowany i odbiega od pierwowzoru. Do tej ilości ...
| 2014-09-14 14:31 |

Chleb Dukana wersja II Tytul
drożdży nie wolno,zresztą i tak nie ma tam glutenu dlatego nie rośnie
mielenie otrąb to ich kastracja ,nie spełni...
| 2014-09-12 16:26 |

Placuszki z jabłkiem Tytul
Te placuszki są rewelacyjne! Po prostu świetne!...
| 2014-09-09 11:22 |

Naleśniki z serem na słodko 100 %
zawsze korzystam z tego przepisu (!) robie z trzech proporcji, smazę i do zamrazalnika.Dzięki za przepis, bo kiedys słab...
| 2014-09-05 17:06 |

Proste,smaczne gofry Tytul
do tego przepisu do siasyyta dodac 2 łyzki oleju nie trzeba smarowac gofernicy...
| 2014-08-29 6:28 |

Racuchy z jabłkami superowe racuchy :D
Racuszki wyszly znakomite! Niepotrzebne byly drozdze i proszek do pieczenia :) nawet brak cynamonu nie ujmowal ich wysmi...
| 2014-08-10 15:31 |

Sałatka gyros warstwowa Tytul
Wygląda rewelacyjnie, na pewno wypróbuję, bo coś za mną chodzi......
| 2014-07-31 16:12 |






Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Czas 25 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Zapiekanka z pieczarkami - składniki:

0,5 kg pieczarek
2 cebule
ser żółty
bagietki
sól, pieprz, olej

Zapiekanka z pieczarkami - sposób wykonania:

Przepis na zapiekanką z pieczarkami na bagietce pochodzi z zaprzyjaźnionej knajpy, każdy klient twierdzi, że są to najlepsze zapiekanki w mieście u?miech
Pieczarki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, cebulę kroimy w kostkę, szklimy na oleju. Do cebuli dodajemy pieczarki i smażymy do momentu gdy odparuje woda - doprawiamy wg gustu (trzeba spróbować). Bagietkę przekrajany, smarujemy obficie farszem pieczarkowym, posypujemy serem żółtym. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do około 200 stopni. Zapiekamy do momentu aż ser żółty się roztopi. Podajemy polane keczupem, ewentualnie z ulubioną surówką.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [2]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników



Przepisów
Od
Dodano 2011-11-30 15:09 Tytul
dzieki bardzo za przepis PYCHA
?art
?art
?art
?art
?art



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-18 21:07 Tytul
niessssssssamowicie pyszne , nigdy nie jadłem czegoś tak dobrego , gorąco polecam


kulinarne przepisy Dodaj komentarz