Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne





Komentarze


Kompot z truskawek na zimę tytul
1...
| 2014-07-22 20:39 |

Muffinki bananowe Tytul
wszystkie przepisy sie sprawdzają
bardzo dobre
...
| 2014-07-19 23:24 |

Odchudzająca zupa kapuściana Zupa odchudzająca.
tylko z taką zupą nie można przesadzić bo można dostać mega wzdęć. Z drugiej strony bardzo szybko moze się znudzic i uwa...
| 2014-06-10 19:52 |

Proste,smaczne gofry pyszne gofry
Bardzo dobre,złociste smakowało mi MMM... dziękuje pozdrawiam :D...
| 2014-06-06 15:41 |

Proste,smaczne gofry Gofry mmm
Bardzo dobre dziękuje za przepis :D...
| 2014-06-06 14:47 |

Ciasto marchewkowe #aga#
Spróbowałam i nie żałuję. Zrobiłam w wersji bez rodzynek,dodałam tylko wiórki kokosowe. Pięknie wyrosło i smakuje jak ta...
| 2014-05-27 21:21 |

Murzynek Tytul
To bardzo dobry przepis i zawsze sie udaje .Szukałam tego przepisu długo ,bo to jest ten przepis kiedy pierwszy raz piek...
| 2014-05-22 9:07 |

Murzynek Tytul
To jest super przepis ,ciasto jest pyszne .bardzo szybko sie robi tego murzynka .Polecam ....
| 2014-05-22 9:03 |






Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Czas 25 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Zapiekanka z pieczarkami - składniki:

0,5 kg pieczarek
2 cebule
ser żółty
bagietki
sól, pieprz, olej

Zapiekanka z pieczarkami - sposób wykonania:

Przepis na zapiekanką z pieczarkami na bagietce pochodzi z zaprzyjaźnionej knajpy, każdy klient twierdzi, że są to najlepsze zapiekanki w mieście u?miech
Pieczarki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, cebulę kroimy w kostkę, szklimy na oleju. Do cebuli dodajemy pieczarki i smażymy do momentu gdy odparuje woda - doprawiamy wg gustu (trzeba spróbować). Bagietkę przekrajany, smarujemy obficie farszem pieczarkowym, posypujemy serem żółtym. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do około 200 stopni. Zapiekamy do momentu aż ser żółty się roztopi. Podajemy polane keczupem, ewentualnie z ulubioną surówką.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

| | kulinarne przepisy [2]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników



Przepisów
Od
Dodano 2011-11-30 15:09 Tytul
dzieki bardzo za przepis PYCHA
?art
?art
?art
?art
?art



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-18 21:07 Tytul
niessssssssamowicie pyszne , nigdy nie jadłem czegoś tak dobrego , gorąco polecam


kulinarne przepisy Dodaj komentarz