Polecamy 1614 sprawdzonych przepisów kulinarnych
Nie masz konta? Zarejestruj się! Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Porady Kulinarne





Komentarze


ikonka Komentarz Tytul
Ja tez go pieke tylko dodaje jeszcze kminku bo go uwielbiam z maki 650 i zostawiam w foremkach do wyrosniecia jest pyszn...
| 2015-02-26 13:17 |

ikonka Komentarz Tytul
To jest spora porcja masy na naleśniki. Masz aż pół kilo mąki, 750 ml mleka tak więc i oleju jest około 150 -180 ml czyl...
| 2015-02-25 12:06 |

ikonka Komentarz Tytul
Od mleka,mąki,jajek nikt nie wymiotuje.ale 3/4szklanki oleju może każdego konkretnie przeczyscic...
| 2015-02-25 9:15 |

ikonka Komentarz Napoleonka
rewelacyjna napoleonka, smak dzieciństwa. Extra przepis. Dzieciaki są zachwycone tym cistem!...
| 2015-02-21 15:35 |

ikonka Komentarz Tytul
Dzięki za przepis. Polecam. Wszystkie zostały zjedzone zaraz po upieczeniu......
| 2015-02-12 19:25 |

ikonka Komentarz szybko się robi
Super szybkie w zrobieniu pączusie. polecam dla ceniacych swój czas. Smaczne jak typowe pączki....
| 2015-02-12 14:51 |

ikonka Komentarz Tytul
Wiola ja wlasnie chce sprobowac jutro 1-wszy raz jeszcze nigdy nic nie robiłam z drozdzami .bardz lubie przepisy P.EWY...
| 2015-02-11 14:55 |

ikonka Komentarz świetne pączki domowe
Pączki naprawdę rewelacyjne i nawet biały pasek mi w nich wyszedł. Nadziewałam dopiero po upieczeniu, wcześniej miałam p...
| 2015-02-11 10:47 |
 






Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Zapiekanka z pieczarkami

Czas 25 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Zapiekanka z pieczarkami - składniki:

0,5 kg pieczarek
2 cebule
ser żółty
bagietki
sól, pieprz, olej

Zapiekanka z pieczarkami - sposób wykonania:

Zapiekanka z pieczarkamiPrzepis na zapiekanką z pieczarkami na bagietce pochodzi z zaprzyjaźnionej knajpy, każdy klient twierdzi, że są to najlepsze zapiekanki w mieście u?miech
Pieczarki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, cebulę kroimy w kostkę, szklimy na oleju. Do cebuli dodajemy pieczarki i smażymy do momentu gdy odparuje woda - doprawiamy wg gustu (trzeba spróbować). Bagietkę przekrajany, smarujemy obficie farszem pieczarkowym, posypujemy serem żółtym. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do około 200 stopni. Zapiekamy do momentu aż ser żółty się roztopi. Podajemy polane keczupem, ewentualnie z ulubioną surówką.

  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

mewa80 | 07-07-10 | komentarz [2]






Pyszna kuchnia : śniadania, obiady, kolacje, ciasta.
Komentarze użytkowników



Przepisów
Od
Dodano 2011-11-30 15:09 Tytul
dzieki bardzo za przepis PYCHA
?art
?art
?art
?art
?art



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-18 21:07 Tytul
niessssssssamowicie pyszne , nigdy nie jadłem czegoś tak dobrego , gorąco polecam


komentarze Dodaj komentarz