Strona główna >>
Dania główne >>
Przekąski Camembert w pysznej skorupce
Składniki:
2 opakowanie serka camembert
2-3 jajka
mąka
bułka tarta
olej do smażenia
Camembert w pysznej skorupce - sposób wykonania:
Smaczna, prosta przekąska na ciepło, pasuje zarówno do sosów np. żurawinowego jak i wszelkiego rodzaju sałatek ze świeżych warzyw.
Camembert wyjąć z opakowania przekroić na 3 części (poziomo), każdy plaster sera obtaczamy najpierw w mące, następnie w roztrzepanych widelcem jajkach, oraz na końcu w bułce tartej. Smażymy w głębokim oleju na złoty kolor, z każdej strony.
Prześlij przepis mewa80 | 20-05-10 | Czytano: 8803 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Camembert w pysznej skorupce prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują