Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Camembert z żurawiną

Czas 5 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

2 sery typu camembert
2 garści orzechów włoskich
2 łyżki dżemu z żurawiny (do kupienia niemalże w każdym sklepie)

Camembert z żurawiną - sposób wykonania:

To również propozycji pani Ewy Wachowicz na wieczorną kolację we dwoje. Niezwykle pyszna i i szybka, zadowoli najbardziej wybredne podniebienia.
Orzechy włoskie siekamy, odwijamy ser z foli aluminiowej. Orzechami posypujemy ser z wierzchu i wraz z folią na której leży przenosimy na blachę do pieczenia. Zapiekamy 12 minut w 180 stopniach C. Podajemy na ciepło żurawina.



Poleć przepis znajomemu

asieńka | 11-02-11 | Czytano: 8481 razy | komentarzy [0]
Camembert z żurawiną komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ciasta ewa gotuje