Strona główna >> Desery >> Ciasta

Ciasteczka Raffaello

Składniki:

1 paczka biszkoptów
1 tabliczka białej czekolady
1 paczka migdałów (10 dag)
1 paczka wiórek kokosowych (mała)
1 szklanka kremówki lub 200 ml mleka
1 Śnieżka (lub zagęstnik do śmietany)

Ciasteczka Raffaello - sposób wykonania:

Ubijamy śmietanę lub mleko. Do śmietany dodajemy 3/4 paczki wiórek kokosowych. Do pozostałej części wiórek dodajemy startą czekoladę.
Na każdy biszkopt nakładamy 1 łyżeczkę śmietanki, posypujemy wiórkami z czekoladą i wkładamy na środek obranego ze skórki migdała.


Prześlij przepis

| 21-09-09 | Czytano: 18187 razy | komentarzy [0]
Ciasteczka Raffaello komentarz



Opinie i komentarze na temat Ciasteczka Raffaello kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Ciasteczka Raffaello prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje