Strona główna >>
Desery >>
Ciasta Ciasteczka Raffaello
Składniki:
1 paczka biszkoptów
1 tabliczka białej czekolady
1 paczka migdałów (10 dag)
1 paczka wiórek kokosowych (mała)
1 szklanka kremówki lub 200 ml mleka
1 Śnieżka (lub zagęstnik do śmietany)
Ciasteczka Raffaello - sposób wykonania:
Ubijamy śmietanę lub mleko. Do śmietany dodajemy 3/4 paczki wiórek kokosowych. Do pozostałej części wiórek dodajemy startą czekoladę.
Na każdy biszkopt nakładamy 1 łyżeczkę śmietanki, posypujemy wiórkami z czekoladą i wkładamy na środek obranego ze skórki migdała.
Prześlij przepis | 21-09-09 | Czytano: 18187 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Ciasteczka Raffaello prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują