Strona główna >> Dania główne >> Przekąski

Czosnkowa bagietka

Składniki:

1 bagietka
0.5 kostki masła
2 ząbki czosnku
szczypta kopru lub pietruszki drobno posiekanej

Czosnkowa bagietka - sposób wykonania:

Bagietki pokroić na kromeczki. Wcześniej rozciśnięte ząbki czosnku połączyć z masłem i koprem lub pietruszką. Posmaruj kromki bagietki. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C i piecz około 10 minut. Dobra przekąska do piwa.


Prześlij przepis

~Gosc | 21-01-09 | Czytano: 8023 razy | komentarzy [0]
Czosnkowa bagietka komentarz



Opinie i komentarze na temat Czosnkowa bagietka kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Czosnkowa bagietka prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje