Strona główna >> Kuchnie Świata >> Meksyk

Fasola po meksykańsku

Czas 60 minut Porcji 4 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 25 zł

Składniki:

Puszka fasolki białej konserwowej
Puszka fasoli czerwonej konserwowej
2 duże cebule
250g mięsa mielonego
3 łyżki koncentratu pomidorowego
sól pieprz do smaku

Fasola po meksykańsku - sposób wykonania:

Obieramy cebule kroimy w kostkę;
podsmażamy na niewielkiej ilości oleju aż się zarumieni
dodajemy mięso mielone - wszystko razem mieszamy, nie dopuszczając do przypalenia składników następnie dodajemy oba rodzaje fasoli (bez zalewy w której ona jest) mieszamy ponownie dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku.


Prześlij przepis

Ania | 04-06-08 | Czytano: 69039 razy | komentarzy [0]
Fasola po meksykańsku  komentarz



Opinie i komentarze na temat Fasola po meksykańsku kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Fasola po meksykańsku prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje