Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Dania Dietetyczne >> Dieta proteinowa Dukana

Filet z dorsza pod pierzynką

Czas 25 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

- 2 filety z dorsza
- 3 jajka
- mąka kukurydziana
- bazylia

Filet z dorsza pod pierzynką - sposób wykonania:

Filety z dorsza kroimy w 5 cm kwadraty, a następnie obtaczamy w jajku i mące kukurydzianej. Tak obtoczonego dorsza układamy w żaroodpornym naczyniu i wlewamy na wierzch pozostałe, rozbełtane jajka.
Danie posypujemy bazylią i pieczemy w piekarniku.
Polecam podawać dorsza z sosem jogurtowym.
Polecamy poradnik: zasady ogólne diety Dukana
Polecamy poradnik: Przepisy wigilijne diety Dukana
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
Dieta | 11-08-10| Czytano: 12891 razy |komentarz [0]
Filet z dorsza pod pierzynką komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz