Strona główna >> Dania Dietetyczne >> Dieta proteinowa Dukana

Filet z dorsza pod pierzynką

Czas 25 minut Porcji 2 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

- 2 filety z dorsza
- 3 jajka
- mąka kukurydziana
- bazylia

Filet z dorsza pod pierzynką - sposób wykonania:

Filety z dorsza kroimy w 5 cm kwadraty, a następnie obtaczamy w jajku i mące kukurydzianej. Tak obtoczonego dorsza układamy w żaroodpornym naczyniu i wlewamy na wierzch pozostałe, rozbełtane jajka.
Danie posypujemy bazylią i pieczemy w piekarniku.
Polecam podawać dorsza z sosem jogurtowym.
Polecamy poradnik: zasady ogólne diety Dukana
Polecamy poradnik: Przepisy wigilijne diety Dukana


Prześlij przepis

Dieta | 11-08-10 | Czytano: 13986 razy | komentarzy [0]
Filet z dorsza pod pierzynką komentarz



Opinie i komentarze na temat Filet z dorsza pod pierzynką kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Filet z dorsza pod pierzynką prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje