Strona główna >>
Dania Dietetyczne >>
Dieta proteinowa Dukana Filet z dorsza pod pierzynką
Czas 25 minut
Porcji 2
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
- 2 filety z dorsza
- 3 jajka
- mąka kukurydziana
- bazylia
Filet z dorsza pod pierzynką - sposób wykonania:
Filety z dorsza kroimy w 5 cm kwadraty, a następnie obtaczamy w jajku i mące kukurydzianej. Tak obtoczonego dorsza układamy w żaroodpornym naczyniu i wlewamy na wierzch pozostałe, rozbełtane jajka.
Danie posypujemy bazylią i pieczemy w piekarniku.
Polecam podawać dorsza z sosem jogurtowym.
Polecamy poradnik: zasady ogólne diety Dukana Polecamy poradnik: Przepisy
wigilijne diety Dukana
Prześlij przepis Dieta | 11-08-10 | Czytano: 13831 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Filet z dorsza pod pierzynką prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują