Strona główna >>
Dania główne >>
Potrawy z jajek i nabiału Jajka faszerowane z parówką
Czas 15 minut
Porcji 2
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
- 6 jaj
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki musztardy francuskiej KAMIS
- 1 parówka
- szczypiorek do posypania
Jajka faszerowane z parówką - sposób wykonania:
Jajka ugotować na twardo, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Żółtka ugnieść widelcem, dodać majonez, musztardę i pokrojoną w kostkę parówkę. Wszystko wymieszać i nakładać farsz łyżką na białka. Każde jajko można udekorować szczypiorkiem. Smacznego!
Prześlij przepis ~Gosc | 28-08-10 | Czytano: 12248 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Jajka faszerowane z parówką prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują