ma super przepisy. Zrobię tę zupę na wigilię. Dziękuję i pozdrawiam.
Nie będzie to komentarz, ale pytanie. Wiem,że nie może Pani polecić żadnej marki, ale proszę podać choć rodzaj dobrej patelni.
mogę oczywiście podać firmę, myślę, że warto wymieniać te godne polecenia. Najlepsza moim zdaniem jest firma Zelmer, w momencie gdy zakupimy patelnię głęboką mamy również dodatkowo rondel), kosztuje do 150 zł (z pokrywką) a więc jest powiedzmy dość droga. Dobrej firmy są też patelnie Olkusza i firmy Tefal (około 50 zł bez przykrywki). Lepiej oczywiście nabyć patelnię z przykrywką, będzie wówczas idealnie dopasowana.
Ważne aby patelnia była teflonowa i nie drastycznie tania ponieważ nie będzie zbyt dobra aczkolwiek patelnia ze sklepu IKEA( nieduża za około 10 zł w promocji) jest tu wyjątkiem - używam od dawna i jak na tą cenę, jest wyjątkowo dobra.
Proszę podac pani Ewo ile tego mleka ma byc w przepisie Pozdrawiam:)
potrzebne nam będzie ni mniej ni więcej tylko 0,5 litra mleka :-).
Dziękuję bardzo jutro zamierzam zrobic więc dam znac czy mi wyszły Pozdrawiam:)
Witam, mam pytanie odnośnie zaczynu. Ile trzeba dodać mąki ponieważ w przepisie podejrzewam że tego zabrakło. Pozdrawiam
do zaczynu dodajemy łyżeczkę mąki.
Polecam przepis, są pyszne :-)
wyraznie napisane ile mąki do zaczynu,a kiedy dać resztę-CZYTAJ !
9 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Kapuśniaczki mojej babci prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują