Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z ryb

Karp po Burgundzku

Składniki:

1 średni karp
200 g pieczarek
1/2 l czerwonego wina
masło
natka pietruszki
zioła i przyprawy (wedle uznania)
kilka małych cebulek

Karp po Burgundzku - sposób wykonania:

Starannie sprawionego i umytego karpia udusić z ziołami i przyprawami w małe i czerwonym winie dodając cebulki.
Oddzielnie udusić pieczarki w niewielkiej ilości masła z dodatkiem posiekanej natki pietruszki i przybrać nimi rybę.


Prześlij przepis

~Gosc | 13-05-08 | Czytano: 7005 razy | komentarzy [0]
Karp po Burgundzku komentarz



Opinie i komentarze na temat Karp po Burgundzku kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Karp po Burgundzku prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje