Strona główna >>
Pozostałe >>
Przepisy Ewy Wachowicz Łosoś z grilla
Czas 15 minut
Porcji 2
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 25 zł
Składniki:
filet z łososia
sól, pieprz
sok z cytryny
koperek
Łosoś z grilla - sposób wykonania:
Łososia kroimy na porcje, układamy w naczyniu z zamknięciem, każdy kawałek obsypujemy solą i pieprzem oraz spryskujemy sokiem z cytryny. Na koniec całość posypujemy koperkiem. Naczynie zamykamy i wkładamy do lodówki na kilka godzin, po wyjęciu pieczemy an ruszcie.
Prześlij przepis mewa80 | 28-04-12 | Czytano: 6118 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Łosoś z grilla prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują