Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Łosoś z grilla

Czas 15 minut Porcji 2 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 25 zł

Składniki:

filet z łososia
sól, pieprz
sok z cytryny
koperek

Łosoś z grilla - sposób wykonania:

Łososia kroimy na porcje, układamy w naczyniu z zamknięciem, każdy kawałek obsypujemy solą i pieprzem oraz spryskujemy sokiem z cytryny. Na koniec całość posypujemy koperkiem. Naczynie zamykamy i wkładamy do lodówki na kilka godzin, po wyjęciu pieczemy an ruszcie.


Prześlij przepis

mewa80 | 28-04-12 | Czytano: 6046 razy | komentarzy [0]
Łosoś z grilla komentarz



Opinie i komentarze na temat Łosoś z grilla kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Łosoś z grilla prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje