Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy na Grilla

Łosoś z grilla

Czas 25 minut Porcji 4 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 25 zł

Składniki:

1/2 kg łososia
2 łyżeczki masła
1 cytryna
świeża bazylia
przyprawy do ryb
koperek

Łosoś z grilla - sposób wykonania:

Łososia myjemy i posypujemy przyprawami do ryb, bazylią oraz skrapiamy cytryną (1/2). Wstawiamy do lodówki na 3 godziny. Następnie kładziemy na łososia masło - w kilku miejscach po pół łyżeczki do herbaty i tak przygotowaną rybkę wkładamy do rękawa lub prosto na ruszt. Temperatura na grillu musi być wysoka-około 180 stopni. Następnie pieczemy łososia około 20 min. Podajemy z cytryną lub koperkiem.


Prześlij przepis

~Gosc | 15-05-08 | Czytano: 38112 razy | komentarzy [0]
Łosoś z grilla    komentarz



Opinie i komentarze na temat Łosoś z grilla kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Łosoś z grilla prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje