Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z jajek i nabiału

Pasta Jajeczna

Czas 15 minut Porcji 1 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

- jajka
- cebula
- ogórki kiszone
- musztarda
- majonez
- przyprawy(pieprz, sól)

Dodatkowo można użyć żółtego sera, papryki itd, jeżeli ktoś lubi. Ilość składników wg uznania :)

Pasta Jajeczna - sposób wykonania:

Wszystkie składniki pokroić bardzo drobno, lub zetrzeć na tarce.

Dokładnie wymieszać z majonezem i doprawić do smaku używając musztardy oraz innych przypraw.

Polecam jako dodatek do kanapek.
Smacznego:)


Prześlij przepis

Joanna | 30-05-10 | Czytano: 6955 razy | komentarzy [0]
Pasta Jajeczna komentarz



Opinie i komentarze na temat Pasta Jajeczna kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta Jajeczna prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje