Strona główna >>
Dania główne >>
Potrawy z jajek i nabiału Pasta Jajeczna
Czas 15 minut
Porcji 1
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
- jajka
- cebula
- ogórki kiszone
- musztarda
- majonez
- przyprawy(pieprz, sól)
Dodatkowo można użyć żółtego sera, papryki itd, jeżeli ktoś lubi. Ilość składników wg uznania :)
Pasta Jajeczna - sposób wykonania:
Wszystkie składniki pokroić bardzo drobno, lub zetrzeć na tarce.
Dokładnie wymieszać z majonezem i doprawić do smaku używając musztardy oraz innych przypraw.
Polecam jako dodatek do kanapek.
Smacznego:)
Prześlij przepis Joanna | 30-05-10 | Czytano: 7013 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta Jajeczna prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują