Strona główna >>
Dania główne >>
Potrawy z jajek i nabiału Pasta jajeczna
Czas 10 minut
Porcji 1
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
jajka wedle uznania
1 spora cebula
majonez
szczypiorek
sól
pieprz
Pasta jajeczna - sposób wykonania:
Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Dodać pokrojoną cebulę i zmielić blenderem. Następnie należy dodać majonez, tak aby pasta nie była za gęsta. Kolejno dodać drobno pokrojonego szczypiorku, soli i pieprzu do smaku i gotowe. :) Naprawdę pychotka.
Prześlij przepis ~Gosc | 05-05-10 | Czytano: 34805 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta jajeczna prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują