Strona główna >>
Dania główne >>
Potrawy z jajek i nabiału Pasta jajeczna z bananami
Czas 20 minut
Porcji 4
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
2 jajka
20 dag twarogu
2 łyżeczki startego chrzanu
2 cebule dymki
sok z 1/2 cytryny
2 duże banany
sól, pieprz
Pasta jajeczna z bananami - sposób wykonania:
Jajka należy ugotować na twardo, ostudzić, obrać i posiekać. Cebulę płuczemy i kroimy w krążki. Banany obieramy, kroimy na kawałki, skrapiamy sokiem z cytryny i nadziewamy na wykałaczki. Twarożek należy wymieszać z jajkami, chrzanem, cebulą oraz przyprawić solą i pieprzem. Podajemy pastę z chrupkim pieczywem i szaszłykami z bananów.
Prześlij przepis | 20-12-09 | Czytano: 6015 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta jajeczna z bananami prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują