Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z jajek i nabiału

Pasta jajeczna z bananami

Czas 20 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

2 jajka
20 dag twarogu
2 łyżeczki startego chrzanu
2 cebule dymki
sok z 1/2 cytryny
2 duże banany
sól, pieprz

Pasta jajeczna z bananami - sposób wykonania:

Jajka należy ugotować na twardo, ostudzić, obrać i posiekać. Cebulę płuczemy i kroimy w krążki. Banany obieramy, kroimy na kawałki, skrapiamy sokiem z cytryny i nadziewamy na wykałaczki. Twarożek należy wymieszać z jajkami, chrzanem, cebulą oraz przyprawić solą i pieprzem. Podajemy pastę z chrupkim pieczywem i szaszłykami z bananów.


Poleć przepis znajomemu

Margolinka | 20-12-09 | Czytano: 4775 razy | komentarzy [0]
Pasta jajeczna z bananami komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz