Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Pasta rybna

Czas 15 minut Porcji 1 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

1 puszka szprotek lub sardynek w oleju
łyżka kaparów
2 łyżki serka homogenizowanego (gęsty)
pól cebuli
sól, pieprz

Pasta rybna - sposób wykonania:

Pasta rybna na kanapki z programu Ewa gotuje. Rybę osączamy z oleju, wrzucamy do melaksera, dodajemy pozostałe składniki, miksujemy na gładką masę.
Pastę rybną przed spożyciem należy schłodzić by nabrała odpowiedniej konsystencji. Jest naprawdę pyszna.


Prześlij przepis

mewa80 | 01-09-12 | Czytano: 6085 razy | komentarzy [0]
Pasta rybna  komentarz



Opinie i komentarze na temat Pasta rybna kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta rybna prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje