Strona główna >>
Dania główne >>
Potrawy z jajek i nabiału Pasta z jajek i rzodkiewek
Czas 15 minut
Porcji 4
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
1 pęczek rzodkiewek
2 jajka gotowane na twardo
2 łyżki gęstej śmietany (lub 1 łyżka śmietany i łyżka majonezu)
sól, pieprz do smaku
ewentualnie szczypiorek
Pasta z jajek i rzodkiewek - sposób wykonania:
Jajka drobno posiekać, rzodkiewki umyć dokładnie i zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami, wszystko połączyć ze śmietaną (lub śmietana i majonezem), doprawić do smaku. Podawać rozsmarowaną na pieczywie i posypaną szczypiorkiem.
Prześlij przepis mewa80 | 10-06-10 | Czytano: 7995 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta z jajek i rzodkiewek prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują