pycha
pizza ochyda nie polecam
prawdziwa pizza czyli "placek ubogich"powinna
być z samym serem i ziołami tj.bazylia i pieczona w piecu palonym drzewem...
Oo kurczakox! Ładny przepis.., pewnie że ja zrobie, będę jeść i spalać na okrągło ;o) ahhh...
Polecam tą pizzę, mam 14 lat i sam zrobiłem. Pycha!!
BARDZO PYSZNY PRZEPIS
O kurczę aż 20 dag drożdży????????????? Chyba jakaś pomyłka!!!!!!!!!!!!! Proszę sprostować.
Z całą pewnością zamiast 20 dkg musi być 20 gram. Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Poprawione.
Drogi znawco, widać jak obszerna jest Twa wiedza na temat kuchni włoskiej. Pizza nie jest, tak jak to określiłeś, "plackiem dla ubogich". A składa się nie tylko z sera i ziół, a także z pomidorów, mozarelli itp. składników. Żenada.!
Ta pizza jest pyszna a jak się komuś nie podoba to niech nie je i nie komentuje . A ten co lubi tą pizze z ziołami to niech sobie lepiej wypije melisę albo miętę to Ci pomoże na odstresowanie albo zapal sobie coś i nie komentuj czyjejś pracy . Nara
robię przepyszną pizze własny przepis ale nie mogę dojść do perfekcji ciasta, zakalec wychodzi nie wiem dlaczego. podejrzewam ze za krótko rośnie- moje pytania Czy muszę naprawdę odczekać te 15 minut??? żeby nie wyszedł zakalec?
aby ciasto było pulchne najpierw należy odczekać aż rozczyn ruszy (zrobi się kożuch na powierzchni) a później czekamy około 15 minut aż ciasto podrośnie. Należy również bardzo dobrze je wyrobić, mieszamy składniki minimum 7 minut
Drożdże woda ciepła (nie gorąca, abyś nie zaparzyła drożdży)i cukier połącz te produkty na chwilę odstaw, a potem dodaj do mąki,
13 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Pizza meksykańska prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują