Polecam, placuszki są puszyste i pyszne!!!Super
Polecam szczerze właśnie skończyłem je robić, mojej żonie smakują :)
potwierdzam ze te placki ziemniaczane sa pyszne!!!
pyszne!!!!!!!!!dobre,dobre.dobre, ale mało,mało-jutro upiekę więcej!!!EWA kocham Cięę!super,super,super...Właśnie idę po ziemniaki-jeszcze dopiekę!
mniam mniam, pyszne
dziekuję
dobrze że istnieje interent i tacy ludzie, którym sie chce podzielic sowimi umiejętnościami
niesamowicie pyszne :)
a jaką make dajecie ?????
do tych plackow???ziemniaczana czy jakas przenna ???
do placków ziemniaczanych dodajemy mąkę pszenną, są pyszne, polecam :-)
dziekuje za odpowiedz :) ja sie dzisiaj zabieram za te placuszki napiesz potem jak wyszły :):)
jadłam pyszne polecam Julia Walczak sprubójcie pychota na serio polecam jlia
a mi nie wychodzą, zrobilam wszystko zgodnie z przepisem.. a w środku się nie dosmażają ... yhhh
To na drugi raz dłużej je smaż na mniejszym ogniu.
nie dodaje czesto komentarzy,ale po zrobieniu tych placoszkow musze podzielic sie tym ,ze one sa fantastyczne:)pozdrawiam poczatkujacych kucharzy -Darek
Właśnie skończyłam je robić.. chyba jakoś mi nie wyszły bo są bez smaków jedynie czuć lekko ser... ale zostało mi jeszcze trochę masy, doprawie ją i zobaczymy co wyjdzie :)
Placki wyszły idealne :)) Troszkę zmniejszyłam proporcję, bo przygotowałam danie dla dwóch osób, za to efekt był bardzo smaczny. Polecam - proste, szybkie danie a jakie sycące!
Właśnie skończyłem smażyć:) Placki wyszły Wyśmienite :)Dziękuję serdecznie za wszystkie przepisy.
Pyszne, naprawdę polecam. ;] Przepis idealny. Ewa jednak dobrze gotuje. ;)
ja robię dziś placuszki i sprawdze przepis który winduje u góry
Placki według powyższego przepisu - mistrzostwo! przepyszne, puszyste, delikatne :) polecam dodać do masy troszkę wędzonego boczku - niebo w gębie! :) rodzinka najedzona i zadowolona :)
Mniam :) Nic dodać nic ująć :)
POLECAM I dZIĘKUJĘ
szczerze mówiąc nie byłam przekonana do nich ale jak je zrobiłam niebo w gebie pychota.Ja robie z 2 porcji gdyz 1 to dla 4 osobowej rodziny za malo:)
Jeśli chodzi o olej do smażenia placków, to zdecydowanie odradzam olej słonecznikowy, który nadaje się jedynie do spożycia na zimno (sałatki, majonez itp), zaś podgrzany wydziela substancje karcerogenne (rakotwórcze)
Pyszne placuszki. Dzis zrobilam wedlug przepisu tylko dodalam jeszcze starta marchewke i pieczarki, zamiast oleju uzylam oliwy z oliwek naprawde niebo w gebie :)
23 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Placki ziemniaczane prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują