Strona główna >> Warzywa i owoce >> Przepisy na pyszne sałatki

Sałatka jajeczno-pieczarkowa

Czas 25 minut Porcji 6 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

600 g pieczarek
8 jajek
spory pęczek szczypiorku lub pietruszki
sól, pieprz
majonez

Sałatka jajeczno-pieczarkowa - sposób wykonania:

Doskonała do mięs, również jako samodzielna przekąska z pieczywem.
Pieczarki obieramy, myjemy, wrzucamy do osolonego wrzątku, gotujemy około 10 minut, studzimy.

Jajka gotujemy na twardo. Po wystudzeniu zarówno jajka jak i pieczarki kroimy w drobną kostkę. Mieszamy ze sobą, dodajemy posiekany szczypiorek oraz majonez, doprawiamy do smaku.


Prześlij przepis

mewa80 | 15-06-10 | Czytano: 47243 razy | komentarzy [0]
Sałatka jajeczno-pieczarkowa komentarz



Opinie i komentarze na temat Sałatka jajeczno-pieczarkowa kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Sałatka jajeczno-pieczarkowa prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje