Sernik bez sera to nie prawdziwy sernik.
Witam !
Komentarz u góry owszem jest prawdziwy. Jednak to jedynie tytuł. Nazwa po prostu nie pasuje - chciał zrobić coś oryginalnego, ale to po prostu inne ciasto. Pomimo tego jestem pewien, że bardzo smaczne!
nieważny tytuł,ważny jest smak.
to styropian. tak sie nazywa naprawde
a ja sie zastanawiam czy od spodu musi byc takie zakalcowate jakby nie dopieczone i budyniowate?
skoro jest niedopieczone to raczej tak być nie powinno. Co jest tego przyczyną trudno powiedzieć, może trzeba piec w termoobiegu?
czy warto robić to ciasto bo nie wiem ktos pisal ze jest nie dopieczone od spodu?prosze o odp.pozdrawiam
robiałam to ciasto kilka razy zawsze wyszło musi postac w lodówce na 2 dzien jest leprze raz tyko wyszło zadsze na wierz polewałam je czekolada a do srodka odsaczone brzoskwinie z puszki puchota
8 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Sernik bez sera prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują