Strona główna >>
Pozostałe >>
Przepisy Ewy Wachowicz Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej
Czas 20 minut
Porcji 1
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
1/2 kapusty pekińskiej
1 cebula
sok z cytryny
sól, pieprz
3 łyżki dżemu brzoskwiniowego
3 łyżki śmietany
3 połówki brzoskwiń z puszki
melisa
Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej - sposób wykonania:
Kapustę drobno siekamy, dodajemy drobno pokrojoną w kostkę cebulę i sok wyciśnięty z cytryny, solimy pieprzymy.
Śmietanę łączymy z dżemem, dodajemy pokrojone w kostkę brzoskwinie i posiekaną melisę, całość wylewamy na kapustę i delikatnie mieszamy.
Prześlij przepis mewa80 | 22-09-12 | Czytano: 12895 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują