Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej

Czas 20 minut Porcji 1 Kcal kalorii Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

1/2 kapusty pekińskiej
1 cebula
sok z cytryny
sól, pieprz
3 łyżki dżemu brzoskwiniowego
3 łyżki śmietany
3 połówki brzoskwiń z puszki
melisa

Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej - sposób wykonania:

Kapustę drobno siekamy, dodajemy drobno pokrojoną w kostkę cebulę i sok wyciśnięty z cytryny, solimy pieprzymy.
Śmietanę łączymy z dżemem, dodajemy pokrojone w kostkę brzoskwinie i posiekaną melisę, całość wylewamy na kapustę i delikatnie mieszamy.


Prześlij przepis

mewa80 | 22-09-12 | Czytano: 12982 razy | komentarzy [0]
Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej komentarz



Opinie i komentarze na temat Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Surówka brzoskwiniowa z kapusty pekińskiej prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje