Strona główna >>
Warzywa i owoce >>
Przepisy na pyszne sałatki Surówka z czerwonej kapusty III
Czas 15 minut
Porcji 4
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
główka czerwonej kapusty
cebula
jabłko
olej
cukier
kwasek cytrynowy
pieprz
Surówka z czerwonej kapusty III - sposób wykonania:
Kapustę szatkujemy wrzucamy do osolonego wrzątku i gotujemy 7 min. odcedzamy i posypujemy kwaskiem cytrynowym. Odstawiamy na bok. Jabłko i cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Wrzucamy do kapusty i przyprawiamy cukrem, pieprzem i olejem. Wstawiamy do lodówki na 1 godz. Pycha smacznego.
Prześlij przepis ~Gosc | 26-03-13 | Czytano: 7795 razy | komentarzy [1]
1 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Surówka z czerwonej kapusty III prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują