Strona główna >>
Kuchnie Świata >>
Skandynawia Tatar z Łososia
Czas 35 minut
Porcji 4
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 25 zł
Składniki:
400 g łososia
1 drobno posiekana cebulka (może być czerwona)
1 łyżeczka skórki cytrynowej
3 łyżki posiekanego kopru
4 żółtka
1 łyżka marynowanego pieprzu
1 łyżka soku z cytryny
sól i pieprz
Tatar z Łososia - sposób wykonania:
Łososia mielimy i dodajemy pozostałe składniki. Formujemy (najlepiej za pomocą foremek lub filiżanek) i schładzamy. Tatar z łososia podajemy po upływie 1 godzinie schładzania, tak aby przyprawy przesiąknęły w rybę.
Prześlij przepis ~Gosc | 19-05-08 | Czytano: 25331 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Tatar z Łososia prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują