Strona główna >>
Dania główne >>
Potrawy z ryb Tatar z łososia
Składniki:
35 dag filetów z łososia
sok z połowy cytryny
2 cebule
4 łyżki oliwy
szczypior
koper
sól, pieprz
Tatar z łososia - sposób wykonania:
Wycinamy z filetów ciemniejsze plamki. Kroimy ostrym nożem na małe kawałki. Doprawiamy solą i pieprzem, sokiem z cytryny. Kroimy w drobną kostkę cebulę i szczypior. Wszystko mieszamy ze sobą i dodajemy oliwy. Przykrywamy i odstawiamy do lodówki na godzinę czasu. Podajemy posypane świeżym koperkiem.
Prześlij przepis ~Gosc | 16-03-09 | Czytano: 8695 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Tatar z łososia prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują