bardzo dobra zupka mi wyszła polecam ten przepis
Ja także, sobie chwalę ten przepis. Za pierwszym razem caly garnek sam zjadłem mimo, że miałem gości i to dla nich robiłem gulaszyk:):):)
SUPER
zupka pychotka-polecam nawet "nieudacznikom kuchennym"bo ja do takich należę a po zupce okrzyknięto mnie mistrzem kuchni
Zupa mi wyszła fantastyczna:)
mimo że pierwszy raz w życiu ją robiłam:)
pycha;P
Polecam:)
Powiem tak, mimo ze jestem laikiem w temacie gotowania, wyszlo super! Naprawde fajny przepis! Chociaz ja osobiscie pozwolilem sobie na mala "wariacje na temat" i dodalem jeszcze czerwonej fasoli (nie przeszkadza, a moze nawet jest jeszcze fajniej he,he) Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Probujcie bo naprawde warto!
pyszna zupa gulaszowa
Bardzo dobre,gotuję zawsze podwójną ilość
a i tak niewiele zostaje. Od córki dostałem 5+
Pozdrawiam Mariusz
Właśnie gotuję, wrzuciłem warzywa i czekam. Już teraz pachnie apetycznie! :-)
Super, polecam! Ja dodaje jeszcze do duszenia pieczarki a później groszek i fasolkę szparagową.Można też dodać drobnego makaronu pod koniec gotowania w/g uznania zupka robi się wtedy gęstsza.
W składnikach nie ma mowy o czosnku, a w przygotowaniu trzeba go dodać. Poza tym w porządku
Proszę czytać uważnie. Trzecia pozycja składników: "2 nieduże ząbki czosnku".
rewelacja ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Super zupa gulaszowa!!! Dzisiaj robiłam i wszystkim w domu smakowala:)
Zupa wyśmienita, choć według żony trochę za ostra, ale to już moja wina a nie przepisu ;-P
zupa super, tylko czas przygotowania nie 45 min a 75 min.
na tyle wspaniałych komentarzy napewno spróbuje jestem pewny że wyjdzie wyśmienita
bo jestem wszystkożerny.POZDRAWIAM!
GRZEŚ
zupa wyszła czaderska. przepyszna. pierwszy raz w życiu robiłam gulaszową.myślę że oprócz przepisu ważnym aspektem było że warzywa kroił Pan domu :)
polecam wszystkim. dodaliśmy jeszcze drobno pokrojony boczek. miodzio
zupka super ja dodalem jeszcze troszke pieczarek pokrojona w gruba kostke ale nawet bez nich jest smaczna polecam
Dzieki za przepis. Zupa wyszla bardzo dobra (rodzina zachwycona:)
Prosta i pyszna- tak powinno byc:)
Pozdrawiam!
przepis wydaje sie super właśnie ją robie i dam znać jak wyszła, komentarze sa obiecujące:)
zupka super, ja nie dałam papryki bo nie miałam i zamiast mięsa dałam kiełbaske zwyczajna super wyszła smakuje wszystkim polecam
musze ją mieć,jutro ją robie i opowiem jak jest naprawde 3majcie kciuki!!!
Normalnie niebo w gębie, ja dodałam jeszcze pieczarki podsmażone na patelni i kluski śląskie takie małe, wyszło rewelacja!!!
Właśnie ją zrobiłam, wyszła rewelacyjnie jest pyszna nie robiłam bardzo pikantnej ewentualnie każdy sobie odrobinkę dołoży mnie troszeczkę w smaku przypomina leczo bez cukinii :) Polecam pycha :) Mam nadzieję, że i mężowi będzie smakowało :)
zupa ne pewno pyszna, ale aby wołowina nie wyszła twarda, dodaje się sól na samym końcu, jak mięso się już usmaży / ugotuje ;)
Dziękuję za przepis:)
Mięso pokroiłam drobniutko,a na początku poddusiłam na tłuszczu kminek -bardzo podnosi smak:)
Zupę ugotowałam na dwa dni ,nie doczekała drugiego....:)
Pozdrawiam:)
dodalam do zupy jeszcze groszku i swiezej bazylii. Wyszlo tak dobre, ze moj narzeczony zjadl z dokladka i wyczyscil talerz do konca, a normalnie jak skonczy sie geste w zupie to zostawia ta ,,wode', wiec sukces z tym przepisem murowany!
to jest zupa warzywna nie ma chyba nic wspolnego z zupa gulaszowa owszem nawet troche dobra ale robilam ja z mysla ze zjem moja ulubiona zupe gulaszowa, bardzo ja lubie ale jadlam ja tylko w restauracjach wiec chcialam 1 raz ugotowac bardzo sie rozczarowalam!
właśnie gotuje zupke,zobaczymy co wyjdzie,ładnie pachnie;-)i baaardzo dużo jej wyszło,a ja wyzywam męża że to on gotuje jak dla wojska;-)Tak!męża;-)u Nas w domu jest odwrotnie;-pon kocha gotowac,a ja jestem zupełnym laikiem,zobaczymy czy mie sie uda;-)rzymajcie kciuki
DZIĘKI ZA PRZEPIS:)) dałem dużo pieprzu i czerwonej papryki(przyprawy) i wyszedł ostry gulasz, czyli taki jaki powinien być;) Wszystkim smakowało, mi również:P Pozdrawiam
polecam karkówkę zamiast typowego mięsa gulaszowego wychodzi jeszcze lepsze, przepis prosty jak budowa cepa, a rodzinka wcina z apetytyem polecam !
zupa kocur!!! polecam jak wczesniej pisano dodac czerwona fasole i pieczarki mega pyszna :)
Świetny przepis! Wyszła chyba jeszcze lepsza niż moja ulubiona z pizzerii Dominium. Może dlatego, że dodałam trochę chilli ;) Nie ma to, jak ostre, rozgrzewające jedzenie.
Moje gratulacje, wołowina i 40 min, mięso wołowe potrzebuje czasu na przepyszny aromat, jak za duzo dodasz różnych różnistych dodatków to już nie jest zupa gulaszowa, a misz masz, co masz wkładasz.Zupa gulaszowa powinna zawierać kolorową paprykę, ale nie za dużo, wszysko umiarkowanie,ziemniaki, cebulę najlepiej kolorową no i troszę suszonych leśnych grzybów. Wiem co piszę, umię gotową i to dobrze.
A mi jak zwykle nie wyszło, nie potrafiłam jej doprawić, ciągle czegoś brakuje????? Wiem że anty talent do gotowania ze mnie, ale po tych wszystkich komentarzach myślałam, że i mnie się uda, ale cóż:)
Ja właśnie zrobiłam, jest miodzio palce lizac !!! :)
bardzo dobra
38 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Zupa gulaszowa prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują