Strona główna >> Przepisy na swieta >> Potrawy Wielkanocne

Kulki jajeczne w orzechowej skorupce

Składniki:

7 jajek ugotowanych na twardo
1 łyżeczka drobno posiekanej cebuli
10 dag posiekanej szynki z indyka
3 łyżki majonezu
orzeszki solone

Kulki jajeczne w orzechowej skorupce - sposób wykonania:

Jajka obieramy siekamy drobniutko lub tarujemy, mieszamy z cebulą, szynka i majonezem. Formujemy kulki, obtaczamy je w posiekanych orzeszkach ziemnych. Kulki układamy na półmisku, wstawiamy do lodówki aby zastygły, przed podaniem można udekorować np. świeżymi warzywami.


Prześlij przepis

mewa80 | 07-06-10 | Czytano: 12476 razy | komentarzy [0]
Kulki jajeczne w orzechowej skorupce komentarz



Opinie i komentarze na temat Kulki jajeczne w orzechowej skorupce kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

0 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Kulki jajeczne w orzechowej skorupce prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje